mail till Cecilia
Föregående kapitel Nästa kapitel
Apr 23, 2006

Jag har lagt till foton från min resa till Kalifornien 2005. Jag har ändrat texten på en del sidor, bl a de om mig och min sida. Det blir ingen ny topp-meny i nuläget eftersom jag tror det tar en hel del tid för mig att räkna ut hur den nya fungerar...

10 sep, 2005

Charles Blomgrens släktträd är uppdaterat.
Ny toppmeny får vänta till senare i höst eller till jul....

29 april, 2005

Text under Edgar Bergen ändrad. Jag gör också kontinuerligt små ändringar i släktträden. Några enstaka personer har tillkommit sedan starten men i övrigt är det endast smärre justeringar i texten.

Jag har sett problem med javaskript-menyn i Mozillas nya webbläsare Firefox. För att åtgärda detta krävs en total uppdatering av javaskriptet så detta får vänta tills juli!

Påskdagen, 27 mars, 2005

Bild på Vägla tillkommer under Udde Bengtsson f. ca 1660 i släktträdet. Inga större förändringar planerat innan sommaren, förutom små justeringar i text & bilder. Jag kommer senare eventuellt bygga bort för långa textrader för er med högre upplösningar än 1024*768.

Påskafton, 26 mars, 2005

Efter två års försök och misslyckande har jag äntligen pusslat ihop min första hemsida! Hemsidans storlek är 62,0 MB, och den innehåller omkring 300 kort, av dessa är 120 familjekort. De närmsta veckorna kommer jag förmodligen att göra smärre förändringar, t ex plocka bort stavfel och andra klumpiga misstag.

Hem  |  Genealogi  |  Fotoalbum  |  Blandat