mail till Cecilia
Föregående kapitel Nästa kapitel
Som sig bör så har alla länder jag har besökt varit värt besöket - somliga mer än andra förstås. Här är en liten samling med kort från olika länder, och så i slutet finns två kort från forsränning tagna av andra.. jag satt ju i båtarna själv! Den första var en vild en: 7 av 11 tog oväntade simutflykter på egen hand... jag var en av de få som förblev så torr som planerat!

Det kanske mest spännande landet som jag har besökt är Gambia. Stranden var fin men det bästa var nog det Afrikanska äventyret i sig: danser, trummor, kläder! Jag t.o.m. hälsade på Kunta Kintes släkting i Juffure och landsbygden kunde inte vara mer olik från hemma. Vi besökte byar, betalade en säck ris för det och jag antar att detta kunde vara deras enda inkomst. Vi tittade in i deras hus och detta har jag lite kluvna känslor för idag.

Så vad mer har jag lärt? Jodå, jag lärde mig (äntligen) att dricka öl i England, att tomten egentligen kom från Turkiet, och att du bör aldrig ge dig på att korsa den israeliska-egyptiska gränsen i en båt under fel flagga. Som du nog vet så är detta inte vilken gräns som helst, och den israeliska kustbevakningen kan se rätt ilsken ut om du frågar mig.. Nåväl, nästa gång ska jag korsa gränsen till Jordanien i stället för jag skulle gärna vilja besöka Petra!

 
 
 
  rundtur i låg kvalitet, max 35 kb rundtur i mellankvalitet, max 125 kb
Hem  |  Genealogi  |  Fotoalbum  |  Blandat