mail till Cecilia
Föregående kapitel Nästa kapitel
Min första resa till USA 1982 gav mersmak så 1997 var det dags igen. Framför allt ville jag se mer av västra USA, och speciellt då natursköna platser. Jag var inte modig nog för en resa på egen hand så jag började leta efter en organiserad resa. Trekamerica hade precis vad jag letade efter: en 5-veckors resa genom 9 stater, med 15 nationalparker och naturreservat på programmet. Jag såg nästan rubbet på den här resan!

Vi var bara 8 i minibussen, plus vår guide Rob, som kände området mycket väl. Vi bodde på campingplatser, förutom 5 hotellnätter i San Francisco och Las Vegas. 1 natt tillbringades i indianhydda. Att vänja sig vid livsstilen gick snabbt och sista campingdagen i Zion 5 veckor senare när tälten packades ihop en sista gång var inget kul. Det enda jag saknade i mitt liv då var en större resväska för nya souvenirer (t-shirts!) ... och som vanligt pengar!

Fast jag måste erkänna att vänja sig vid civilisationen igen tog inte lång tid heller. TV, rena lakan och ett alldeles eget badrum har sina fördelar efter 4 veckors vildmarksliv. Dessutom är Las Vegas inte tråkigt, och när jag fick biljetter till en show med Motownlegenderna the Four Tops så slutade jag sörja mitt tält. Typiskt nog ställdes showen in! Jag hittade i alla fall en Motown t-shirt från Motown Café att ha på mig när jag lyssnar på Motown därhemma. Alltid något...
     Fortsättning Följer...men ta rundturen först!

High resolution, 233 kb Karta över fotostopp; deltagare & resväg  -  Nytt fönster, ca 75 kb

 
 
 
  rundtur i låg kvalitet, max 35 kb rundtur i mellankvalitet, max 125 kb
Hem  |  Genealogi  |  Fotoalbum  |  Blandat