mail till Cecilia
Föregående kapitel Nästa kapitel
Detta var min första utlandsresa, förutom de till Danmark förstås när jag växte upp. Jag sparade pengar i några år, hittade denna resa på något sätt och letade inte efter något annat heller. Jag var 19, hade aldrig varit "nånstans" förr, och flög så till New York alldeles själv i augusti 1982.

Detta var en campingtur, förutom för natten i Las Vegas. Tro't om ni vill men jag tror att jag fortfarande minns varenda campingplats. Så vidöppna var förmodligen mina ögon, på vift hemifrån som jag var för första gången i mitt liv. Resan började i New York, gick ner till Florida, sedan västerut och slutade i San Francisco ca fyra veckor senare. Vi körde 9909 km genom 19 stater, besökte Mexico, vi var 47 st från 11 länder och vi hade mycket trevligt ihop de flesta av oss. Chauffören Dave fick dock ta en och annan av oss till sjukhuset av diverse skäl.. en bruten fot, en stukad vrist, ett epilepsifall, ett livmoderfall och så ett par solgrillade fötter som Texas-myror kalasat på. Jodå, resan var äventyrlig!

Vi besökte världsutställningen i Knoxville och Disneyland i Los Angeles, vi såg Vita Huset i Washington DC och rymdskepp i Houston. Jag såg berg för första gången i mitt liv. Vi besökte fyra nationalparker: Great Smokey Mountains, Carlsbad Caverns, Petrified Forest och Grand Canyons nationalparker. Med andra ord, vi fick mycket för pengarna!

High resolution, 233 kb Deltagare  -  80 kb foto, pekaren över ansikte för info

 
 
 
  rundtur i låg kvalitet, max 35 kb rundtur i mellankvalitet, max 125 kb
Hem  |  Genealogi  |  Fotoalbum  |  Blandat